Gerrit de Jonge Techniek is onderdeel van
Ga naar
ITN Groep
Gerrit de Jonge logo
[maxmegamenu location=max_mega_menu_1]
Gerrit de Jonge logo

GDJ-Berichten

U bent hier:

Toegangscontrole met druppels is de meest toegepaste toegangscontrole-methode

Andere identificatiemiddelen zoals kaarten en pasjes zijn hiermee te vergelijken. Een belangrijk voordeel van de druppeloplossing is dat toegangsrechten gekoppeld worden aan een tag. Mocht er onverhoopt een tag kwijtraken dan is deze eenvoudig uit het systeem te wissen en een nieuwe toe te voegen. Komen er nieuwe medewerkers bij of dienen er meer personen toegang te krijgen dan breid je een en ander eenvoudig uit. Kortom, veilig en flexibel!

Merken op het gebied van toegangscontrole

Gerrit de Jonge Techniek adviseert, installeert en onderhoudt de apparatuur en systemen van diverse merken m.b.t. toegangscontrole. Zo bieden we oplossingen voor nagenoeg iedere vraag.

Neem contact op met Gerrit de Jonge Techniek voor antwoorden, offertes en advies.

Toegangscontrole, biometrische toegangscontrole, elektronische toegangscontrole

Toegangscontrole voor de zekerheid thuis en op het werk

Toegangscontrole (of elektronisch sluitsysteem genoemd) is bestemd voor ruimtes of locaties met beperkte toegang, soms is dat thuis, maar ook vaak op het werk. Soms betekent dit dat er een receptie met een portier is. Veiliger, sneller en efficiënter is het gebruik van geautomatiseerde systemen die geregistreerde personen toegang verlenen. Dit bijvoorbeeld via elektronische pasjes, druppels of biometrie (vingerafdruk, irisscan). Toegangscontrole is, meer dan een beveiligingssysteem, vooral een controlesysteem en geschikt voor:

  • Het registreren van wie, wanneer en waar toegang heeft
  • Bezoekersregistratie
  • Aanwezigheidsregistratie
Sorry, no content found.
Storing? Bel: 0113 - 21 54 60
Gerrit de Jonge
Vragen? We bellen je graag terug.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram