Gerrit de Jonge Techniek is onderdeel van
Ga naar
ITN Groep
Gerrit de Jonge logo
[maxmegamenu location=max_mega_menu_1]
Gerrit de Jonge logo

Beveiligingstechniek

U bent hier:
Voor professionele, gecertificeerde beveiligingstechniek in Zeeland ben je bij Gerrit de Jonge Techniek aan het juiste adres
Inbraakbeveiliging
Camerabewaking
Brandbeveiliging
Toegangscontrole
Elektrotechniek

Beveiligingstechniek in een snel veranderende wereld

De wereld verandert razendsnel. In die wereld is professionele beveiligingstechniek essentieel
Dit geldt voor bedrijven, organisaties en particulieren. Professionele beveiligingstechniek verhoogt de veiligheid van mensen plus roerende en onroerende goederen. Het verhogen van de veiligheid en reduceren van risico’s is bij de professionals van Gerrit de Jonge Techniek dan ook in vertrouwde handen. Dit ten aanzien van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole en camerabewaking. Naast innovatieve beveiligingstechnieken en -materialen leveren wij vakkennis en bij het werk betrokken mensen. Jij moet er namelijk op kunnen vertrouwen dat de door jou aangeschafte beveiligingstechniek dat doet waarvoor je het hebt aangeschaft en hebt laten installeren: vandaag, morgen en in de toekomst.

Beveiligingstechniek voor bedrijf, instelling en particulier

Professionele veiligheidstechniek, thuis en op het werk
Gerrit de Jonge Beveiligingstechniek is in een breed werkveld actief als het gaat om beveiligingstechniek. Het is onze doelstelling om organisaties en particulieren optimaal te helpen bij het beveiligen van mensen, goederen, objecten en terreinen. Dit via professionele veiligheidstechnieken. Wij worden dan ook ingeschakeld door (zorg)instellingen, bedrijven en particulieren. Gerrit de Jonge is VEB-gecertificeerd op het gebied van beveiligingstechniek-installaties. Of het nu gaat om camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole of brandbeveiliging: Gerrit de Jonge Techniek staat paraat met advies, uitvoering en installatie plus service en onderhoud. Daarbij vermelden we graag waar we de verschillende beveiligingsdisciplines in de regel toepassen:

Advisering, installatie, inspectie & onderhoud van beveiligingstechniek

Gegarandeerde beveiligingstechniek door de pro’s van Gerrit de Jonge
Om optimale veiligheid te kunnen garanderen, is professionaliteit in alle facetten van het beveiligingstraject een must. Dit geldt voor de advisering, de installatie plus de inspectie en het onderhoud van de beveiligingstechniek in je vastgoed, bedrijf en/of woning en terrein(en). Werk daarom met een gecertificeerde partij die jou die garanties en de benodigde service en dienstverlening kan leveren. Gerrit de Jonge Techniek is je graag, professioneel en VEB-gecertificeerd van dienst.

Beveiligingstechniek in de breedte:

Gecertificeerde beveiligingstechniek

Gerrit de Jonge is VEB-gecertificeerd inzake beveiligingstechniek-installaties
Zekerheid over de werking van jullie beveiligingstechniek is voor jou als opdrachtgever van groot belang. Je schakelt een professional in omdat je erop moet kunnen vertrouwen dat de beveiligingstechniek naar behoren functioneert. Jij wilt immers volledig gedekt zijn bij calamiteiten. Dit enerzijds om de veiligheid te maximaliseren en zo calamiteiten te voorkomen. Anderzijds wil je, wanneer het onverhoopt toch misgaat, gegarandeerd zijn van optimaal werkende beveiligingstechniek. Dit ter alarmering van de benodigde instanties en voor de verzekeringsmaatschappij. Onze projectdeskundigen kunnen desgewenst een Plan van Eisen (PvE) voor je opstellen. Dit voor bijvoorbeeld de brandweer en je verzekeringsmaatschappij.

Beveiligingstechniek in Zeeland? Gerrit de Jonge Techniek!

Zoek je een vertrouwde partij voor professionele beveiligingstechniek in Zeeland?
Gerrit de Jonge Techniek is gevestigd in Goes, levert zeer innovatieve beveiligingstechniek en vakmensen die ervoor zorgen dat alles naar behoren functioneert. Gerrit de Jonge maakt deel uit van ITN Groep, jouw vertrouwde installateur voor Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige Installatietechniek in het Zeeuwse.

chevron-left
chevron-right
Sorry, no content found.
Storing? Bel: 0113 - 21 54 60
Gerrit de Jonge
Vragen? We bellen je graag terug.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram