Gerrit de Jonge Techniek is onderdeel van
Ga naar
ITN Groep
Gerrit de Jonge logo
[maxmegamenu location=max_mega_menu_1]
Gerrit de Jonge logo

Camerabewaking

U bent hier:
Ontdek de professionaliteit van Gerrit de Jonge Techniek voor zakelijke en particuliere toepassingen
Inbraakbeveiliging
Brandbeveiliging
Toegangscontrole
Elektrotechniek

Camerabewaking; het wakend oog!

Camerabewaking draagt bij aan de beveiliging van mensen, dieren en (on)roerende goederen
Een bedrijf of terrein zonder camera’s of videosysteem werkt als een locatie zonder sloten. Gerrit de Jonge Techniek in Goes is al vele tientallen jaren profesioneel actief in het adviseren, installeren, onderhouden en programmeren van camerabewakings- en videosystemen. Camera’s en video leggen beelden vast en slaan deze op. Daarmee leveren camera’s een significante rol bij de beveiliging van alles wat jij waardevol acht. Of het nu gaat om één of meer (video)camera's, weergave op een of meer monitoren, via internet, op je iPhone, iPad, Android-toestel of op jou laptop of pc? Gerrit de Jonge Techniek uit Goes zorgt voor een perfecte, professionele en gegarandeerd werkende samenstelling en installatie. Daarnaast verzorgen wij desgewenst ook het onderhoud.

Gerrit de Jonge Techniek adviseert, installeert en onderhoudt camerabewakingssystemen
Dit in vele soorten en maten: zwart/witcamera’s, kleurencamera's, infraroodcamera's, camerasystemen voor binnen en/of buiten en camera’s die niet op mogen vallen. Elk van de door ons geleverde camerasystemen is koppelbaar met it-apparatuur. Dit zodat alles opgeslagen wordt en als mogelijk bewijsmateriaal kan dienen. Ook kunnen beelden real time via internet bekeken worden zodat je op elk gewenst moment van de dag kunt kijken wat er in en rondom jouw object(en) gebeurt. Camera- en videosystemen verhogen de veiligheid van woningen, parkeergarages, winkels en bedrijfsterreinen. Zeker in combinatie met andere beveiligingssystemen kunnen ze van groot nut zijn ter verificatie van een inbraakalarm. Gerrit de Jonge Techniek adviseert, installeert en onderhoudt camerabewakingssystemen voor een brede groep zakelijke en particuliere klanten.

Zicht op de situatie met camerabewaking

Camera’s en opname-apparatuur leggen situaties onverbiddelijk vast. De beelden worden opgeslagen op een harddiskrecorder, server of in the cloud. Op alle plaatsen waar internetverbinding is, zijn de beelden vervolgens via een eigen internetadres te bekijken. Ook hiervoor biedt Gerrit de Jonge Techniek professionele ondersteuning qua advies, installatie en onderhoud.

Wil je meer informatie over camerabewaking?

Neem contact op met Gerrit de Jonge Techniek voor antwoorden, offertes en advies.

Sorry, no content found.
Storing? Bel: 0113 - 21 54 60
Gerrit de Jonge
Vragen? We bellen je graag terug.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram