Gerrit de Jonge Techniek is onderdeel van
Ga naar
ITN Groep
Gerrit de Jonge logo
[maxmegamenu location=max_mega_menu_1]
Gerrit de Jonge logo

Brandbeveiliging

U bent hier:
Ontdek de professionaliteit van Gerrit de Jonge Techniek voor zakelijke en particuliere toepassingen
Inbraakbeveiliging
Camerabewaking
Toegangscontrole
Elektrotechniek

Brandbeveiliging in de breedte

Bij brand in uw bedrijf is het bedrijf zeker stellen topprioriteit. Zijn alle medewerkers, bezoekers veilig
Vanuit dat oogpunt zijn gecertificeerde brandmeld- en blusinstallaties dan ook van levensbelang. Gerrit de Jonge Techniek is hiervoor een vertrouwd installatie- en onderhoudsbedrijf. We hebben jarenlange ervaring op dit gebied en qua branddetectiesysteem leveren onze professionals maatwerk.

Brandbeveiliging kan brand niet voorkomen. Snel ingrijpen wel!

Zo kun je erger voorkomen. Daarmee is brandbeveiliging onmisbaar voor organisaties en bedrijven
Door alle aspecten van uw organisatie/bedrijf in ogenschouw te nemen, kunnen we je een oplossing bieden die in noodgevallen erger voorkomt en die naleving van jullie wettelijke verplichtingen garandeert. Doordat we jou in het hele traject, van ontwerpen, installeren, inbedrijfstellen t./m. onderhouden bijstaan, overzien wij het totaalplaatje. Zo maken wij alles inzichtelijk en weten we exact waarover we het hebben. Zo kun je met al jouw vragen over je brandmeldinstallatie terecht bij een vaste, vertrouwde partner; Gerrit de Jonge Techniek.

De installatie die wij aanleggen is overeenkomstig de geldende eisen
Je ontvangt bij oplevering een certificaat. Alleen met een gecertificeerde brandmeld- en ontruimingsinstallatie kun jij de brandmeldinstallatie direct doorschakelen naar de brandweer. Daardoor worden immateriële en materiële schade vaak enorm beperkt

Brandbeveiliging in de breedte

Bij brand is het bedrijf zeker stellen topprioriteit. Zijn alle medewerkers, bezoekers veilig?
Vanuit dat oogpunt zijn gecertificeerde brandmeld- en blusinstallaties dan ook van levensbelang. Gerrit de Jonge Techniek is hiervoor een vertrouwd en erkend installatie- en onderhoudsbedrijf. We hebben jarenlange ervaring op dit gebied en qua branddetectiesysteem leveren onze professionals maatwerk. Je kunt ons inschakelen voor:

  • Ontwerp en uitvoering BMI volgens NEN 2535
  • Naast deze BMI ook ontruimingsinstallatie volgens NEN 2575
  • Beheer en onderhoud BMI volgens NEN 2654-1
  • Beheer en onderhoud ontruimingsinstallatie volgens NEN 2654-2

De omschreven brandbeveiligingsinstallaties zijn voor bedrijfsmatige toepassingen
Wanneer er sprake is van brandbeveiliging voor particulieren lossen wij dit veelal op via een adequaat brandbeveiligingssysteem voor particulieren.

Service en onderhoud brandbeveiliging volgens NEN2654

Als erkend onderhoudsbedrijf van brandbeveiligings-installaties zijn wij 24/7 bereikbaar.
Storingen in de brandmeld- en ontruimingsinstallaties lossen wij zo snel mogelijk op. Ook verzorgen wij de maandelijkse controles en de jaarlijkse onderhoudsbeurten volgens NEN2654. Deze zijn beide wettelijk verplicht. Na het jaarlijkse onderhoud en goedkeuring ontvang je een certificaat. Dit is jouw garantie dat de werkzaamheden correct zijn uitgevoerd. Brandmeldinstallaties dienen maandelijks gecontroleerd te worden door een ‘beheerder-brandmeldinstallatie’, vaak een medewerker. Gerrit de Jonge Techniek kan deze taak desgewenst overnemen.

Een ontruimingsinstallatie is vast onderdeel bij brandbeveiliging

Brand voorkomen of vroegtijdig detecteren is erg belangrijk
Een brandmeldinstallatie alleen is echter niet voldoende om je medewerkers en bezoekers veilig het pand te laten verlaten. Voor optimale veiligheid is ook een ontruimingsinstallatie nodig. Het belangrijkste verschil tussen een brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie is dan ook dat een brandmeldinstallatie bedoeld is om je te alarmeren, terwijl de ontruimingsinstallatie de levens van jouw medewerkers en gasten dient te beschermen. Een ontruimingsinstallatie bestaat dan ook ten minste uit een gecertificeerde centrale met noodvoeding en uit een aantal handmelders. Een ontruimingsinstallatie kan automatisch of handmatig worden geactiveerd.

Wil je meer informatie over brandbeveiliging?

Neem contact op met Gerrit de Jonge Techniek voor antwoorden, offertes en adviezen.

chevron-left
chevron-right
Sorry, no content found.
Storing? Bel: 0113 - 21 54 60
Gerrit de Jonge
Vragen? We bellen je graag terug.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram