Gerrit de Jonge Techniek is onderdeel van
Ga naar
ITN Groep
Gerrit de Jonge logo
[maxmegamenu location=max_mega_menu_1]
Gerrit de Jonge logo

Inbraakbeveiliging

U bent hier:
Voor gecertificeerde inbraakbeveiliging, particulier en zakelijk, in Zeeland
Camerabewaking
Brandbeveiliging
Toegangscontrole
Elektrotechniek

Inbraakbeveiliging voor meer dan een gerust gevoel

Voorkomen is beter dan genezen
Naast vermissingen en toegebrachte schade doet inbraak onze gemoedsrust geen goed. In die zin is professionele inbraakbeveiliging een aanvulling op het veiligheidsgevoel. Een gecertificeerd bedrijf zoals Gerrit de Jonge Techniek doet er alles aan om de kans op een inbraak zoveel mogelijk te reduceren. Dit bijvoorbeeld via camerabewaking, inbraakdetectie en - voor bedrijven of organisaties – toegangscontrole en -toestemming. Gecertificeerde inbraakbeveiligingssystemen worden in toenemende mate door verzekeraars aanbevolen en soms ook verplicht gesteld.

Advies, installatie, service en onderhoud van jullie inbraakbeveiliging

Professionele inbraakbeveiliging van A-Z
Onze vakmensen staan borg voor een advies dat past bij jouw vraag en behoefte. Vervolgens zijn onze installateurs de gedreven professionals die niets aan het toeval overlaten. Zo bieden we je service en garantie op een functionerende inbraakbeveiliging. Ook kunnen we deze desgewenst periodiek (veelal ook vereist door verzekeraar) onderhouden. Goed onderhoud voorkomt, zeker op termijn, onnodige meldingen en garandeert de meest efficiënte werking van het beveiligingssysteem. Storingsmeldingen registeren en coördineren we én uiteraard zorgen we voor opvolging.

Inbraakbeveiliging met doorschakeling naar meldkamer

Een functionerende inbraakbeveiliging is één maar u wilt vooral dat er geacteerd wordt wanneer uw inbraakalarm afgaat
Hiervoor bieden wij bijvoorbeeld de doormelding naar een meldkamer. Gerrit de Jonge techniek werkt samen met de meldkamer van de NVD Beveiligingsgroep. Deze is 24 uur per dag en zeven dagen per week bemand. 

Eén meldkamer, diverse diensten en mogelijkheden

Zo kun je ervoor kiezen om bij een inbraakmelding de meldkamer telefonisch contact op te laten nemen met een aantal door jou opgegeven telefoonnummers. Dit zodat jij of andere personen direct actie kunnen ondernemen. Een andere mogelijkheid is om na een inbraakmelding bij de meldkamer de surveillancedienst van een beveiligingsbedrijf in te laten schakelen. Dit zodat deze beveiligers ter plekke kunnen komen om de melding te controleren en indien nodig actie te ondernemen. Uiteindelijk is dit de meest veilige werkwijze omdat deze professionals getraind zijn in het omgaan met deze meldingen. Met een abonnement op een meldkamer, ben je ervan verzekerd dat er iets gedaan wordt met de melding, ook als je zelf niet in de buurt bent. Wij adviseren je graag over een passend pakket bij de meldkamer. Wij kunnen je desgewenst adviseren over meerdere meldkamers en surveillance-diensten.

Wil je meer informatie over inbraakbeveiliging?

Neem contact op met Gerrit de Jonge Techniek voor een afspraak of offerte.

chevron-left
chevron-right
Sorry, no content found.
Storing? Bel: 0113 - 21 54 60
Gerrit de Jonge
Vragen? We bellen je graag terug.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram