Gerrit de Jonge Techniek is onderdeel van
Ga naar
ITN Groep
Gerrit de Jonge logo
[maxmegamenu location=max_mega_menu_1]
Gerrit de Jonge logo

GDJ-Berichten

U bent hier:

Het onderhoud van de inbraakinstallatie geeft een veilig gevoel. Gerrit de Jonge Beveiligingstechniek is in een breed werkveld actief als het gaat om beveiligingstechniek maar ook bij het service bieden en onderhoud inbraakinstallaties en toegangscontrole.

VEB gecertificeerd

Het is onze doelstelling om organisaties en particulieren optimaal te helpen bij het beveiligen van mensen, goederen, objecten en terreinen. Dit via professionele beveiligingstechnieken. Wij worden dan ook ingeschakeld door (zorg)instellingen, bedrijven en particulieren. Gerrit de Jonge is VEB-gecertificeerd op het gebied van beveiligingstechniek-installaties. Het onderhouden van deze inbraakinstallatie is een erg belangrijke opdracht om onze klant een veilig gevoel te geven. Meer weten? Neem contact op met ons bedrijf. Zo voeren we binnenkort het onderhoud aan je inbraakinstallatie uit en geven we jou een veilig gevoel.

Inbraakbeveiliging, onderhoud inbraakinstallatie
Sorry, no content found.
Storing? Bel: 0113 - 21 54 60
Gerrit de Jonge
Vragen? We bellen je graag terug.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram