Gerrit de Jonge Techniek is onderdeel van
Ga naar
ITN Groep
Gerrit de Jonge logo
[maxmegamenu location=max_mega_menu_1]
Gerrit de Jonge logo

GDJ-Berichten

U bent hier:

Word jij onze nieuwe monteur beveiligingssystemen i.o.?

Inbraakbeveiliging
Toegangscontrole
Camerabewaking
Brandbeveiliging

Monteur beveiligingstechniek: Essentiële kennis en training

Binnen de elektronische beveiligingsbranche is de vraag naar nieuwe monteurs beveiligingstechniek groot. Ook bij Gerrit de Jonge. Het tekort aan ervaren monteurs biedt ons de mogelijkheid om nieuwe elektro monteurs aan te nemen en deze een mbv opleiding aan te bieden. De nieuwe medewerkers hebben vaak onvoldoende theoretische kennis op het gebied van elektrotechniek en elektronica binnen de beveiligingsbranche. Hierdoor is het voor hen moeilijk om gecompliceerde systemen aan te leggen en storingen effectief op te lossen. Met de opleiding monteur beveiligingssystemen lossen we dit binnen Gerrit de Jonge op.

Inbraakbeveiliging, beveiligingstechniek

Opleiding monteur beveiligingssystemen via Gerrit de Jonge Techniek

Het snel en doelmatig zelfstandig inzetten van deze nieuwe medewerkers in ons beveiligingsbedrijf is een grote uitdaging. Het kost namelijk te veel tijd om hen intern op te leiden, en het ontbreekt vaak aan de tijd en opleidingservaring binnen het bedrijf. Daarom bieden we ervaren elektromonteurs een externe opleiding aan.

Onze opleider speelt in op deze behoefte met een speciaal ontwikkelde cursus voor onervaren monteurs beveiligingstechniek. Deze cursus biedt voldoende theoretische kennis en praktische vaardigheden om werkzaamheden zelfstandig en effectief uit te voeren. Het doel van de cursus is om de noodzakelijke theoretische kennis en begrippen voor het niveau van een monteur beveiligingsinstallaties eigen te maken.

De vacature bekijken en reageren! Hoe werkt dat?

Voor meer informatie over de vacature monteur beveiligingstechniek i.o. neem je het best telefonisch contact op met Rini Koets via het algemene nummer.

Bekijk de vacature 'monteur beveiligingstechniek en elektra'

Sorry, no content found.
Storing? Bel: 0113 - 21 54 60
Gerrit de Jonge
Vragen? We bellen je graag terug.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram