Gerrit de Jonge Techniek is onderdeel van
Ga naar
ITN Groep
Gerrit de Jonge logo
[maxmegamenu location=max_mega_menu_1]
Gerrit de Jonge logo

GDJ-Berichten

U bent hier:

Dirk is 15 jaar in dienst en nu allround servicemonteur

Inbraakbeveiliging
Toegangscontrole
Camerabewaking
Brandbeveiliging

Dirk van Leeuwen uit Goes is sinds z’n 18e gestart bij Gerrit de Jonge Techniek, nu zo’n 15 jaar geleden. Op het mbo volgde hij eerst de BOL-opleiding maar dat was te theoretisch. Al vlug kwam hij in contact met Rini Koets, kwam hij werken bij Gerrit de Jonge en switchte naar de BBL-opleiding. Dirk is ondertussen allround servicemonteur op het gebied van elektra en inbraaksystemen en heeft de opleidingen monteur beveiligingssysteem en technicus beveiligingssysteem behaald.

Dirk voert het werk uit van A tot Z

Het leukste aan het werk van allround servicemonteur vindt hij de klus bespreken met de klant, calculeren en voorbereiden en ook zelf uitvoeren, dus van A tot Z. Hij zou het leuk vinden om verder te groeien naar een leidinggevende functie. Dirk is van origine geen Zeeuw, maar geboren in Hilversum. Op z’n 8e is hij naar Kapelle verhuisd en sinds 5 jaar woont hij in het centrum van Goes met leuk uitzicht op de jachthaven. Je kunt het slechter treffen ;).

Het helpen van anderen is zijn passie

Dirk omschrijft zichzelf als een mensenmens, is behulpzaam, kan goed luisteren, is enthousiast en leergierig! Vandaar ook zijn hobby en passie als vrijwilliger bij ‘Stichting Op je Gemak’. Dat is een zorgboerderij/manege in Kruiningen, waar hij in de vrije uren zijn technische handjes laat wapperen! Hij is ook sportief en vindt hem terug in de bergen tijdens het wintersporten. Daar houdt hij vakantie met familie of vrienden in Ischgl (Oostenrijk). Hij maakt samen met hen de pistes onveilig op zijn snowboard.

Iets om naar uit te kijken

Als we vragen naar zijn droom verteld Dirk enthousiast dat hij graag een (vervallen) plekje buitenaf wil kopen en opbouwen tot een pareltje. Zo‘n project heeft hij eerder ook gedaan samen met zijn broer. Ze hebben samen een boerderijtje uit de familie opgeknapt en wat hij nu nog beheerd. Kijk maar eens naar www.huisjekamperland.nl. Een nieuw project lijkt hem weer een leuke uitdaging! Dirk, we wensen je veel succes bij ITN Groep en verder bij Gerrit de Jonge!

Sorry, no content found.
Storing? Bel: 0113 - 21 54 60
Gerrit de Jonge
Vragen? We bellen je graag terug.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram