Gerrit de Jonge Techniek is onderdeel van
Ga naar
ITN Groep
Gerrit de Jonge logo
[maxmegamenu location=max_mega_menu_1]
Gerrit de Jonge logo

GDJ-Berichten

U bent hier:

Als erkend onderhoudsbedrijf van brandbeveiligings-installaties zijn wij 24/7 bereikbaar. Het is namelijk belangrijk om storingen in de brandmeld- en ontruimingsinstallaties zo snel als mogelijk op te lossen. Ook verzorgen wij de maandelijkse controles en de jaarlijkse onderhoudsbeurten volgens NEN2654. Deze zijn beide wettelijk verplicht. Na het jaarlijkse onderhoud en goedkeuring ontvang je een certificaat. Dit is jouw garantie dat de werkzaamheden correct zijn uitgevoerd. Brandmeldinstallaties dienen maandelijks gecontroleerd te worden door een ‘beheerder-brandmeldinstallatie’, vaak een medewerker. Gerrit de Jonge Techniek kan deze taak desgewenst overnemen.

Wil je meer informatie over brandbeveiliging?

Neem contact op met Gerrit de Jonge Techniek voor antwoorden, offertes en adviezen.

Contact

Brandbeveiliging in de breedte

Bij brand is het bedrijf zeker stellen topprioriteit. Zijn alle medewerkers, bezoekers veilig?
Vanuit dat oogpunt zijn gecertificeerde brandmeld- en blusinstallaties dan ook van levensbelang. Gerrit de Jonge Techniek is hiervoor een vertrouwd en erkend installatie- en onderhoudsbedrijf. We hebben jarenlange ervaring op dit gebied en qua branddetectiesysteem leveren onze professionals maatwerk. Je kunt ons inschakelen voor:

  • Ontwerp en uitvoering BMI volgens NEN 2535
  • Naast deze BMI ook ontruimingsinstallatie volgens NEN 2575
  • Beheer en onderhoud BMI volgens NEN 2654-1
  • Beheer en onderhoud ontruimingsinstallatie volgens NEN 2654-2

De omschreven brandbeveiligingsinstallaties zijn voor bedrijfsmatige toepassingen
Wanneer er sprake is van brandbeveiliging voor particulieren lossen wij dit veelal op via een adequaat brandbeveiligingssysteem voor particulieren.

Sorry, no content found.
Storing? Bel: 0113 - 21 54 60
Gerrit de Jonge
Vragen? We bellen je graag terug.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram